Metsamaja rent

Metsamaja rent Spithamis on ideaalne valik neile, kes soovivad põgeneda igapäevaelust ja leida end sügaval looduse rüpes, kus hommikud algavad linnulaulu saatel ja õhtud mööduvad lõõgastavas saunas või tähtede all kümblustünnis

Metsamaja rent Spithamis: parim paus argipäeva kiirusest

Olgu see rahulik nädalalõpp kahekesi, perepuhkus, mõni tore sündmus sinu elus või sõprade seltsis veedetud aeg – metsamaja rent Spithamis  annab sulle kõik vajaliku, et unustada argipäevamured ja lasta end kanda looduse embusesse. Meilt leiad ideaalsed metsamajad ja koged puhkamise tõelist olemust Eestimaa puhtas looduses.

Kujutle end hetkeks metsade vahele peidetud salapaika, kus hommikud algavad linnulauluga ja õhtud mööduvad puuküttega saunas end soojendades või tähtede all kümblustünnis lõõgastudes. See on paik, kus aeg justkui peatub ja igapäevaelu stress kaob vaikse tuule sahina ning okste liikumisega. Just sellist idüllilist puhkuse kogemust pakub metsamaja rent Spithamis, Läänemaa maalilise looduse keskel.

Väikese metsamaja rent

Kui otsid privaatset ja hubast kohta, kus veeta mõnusat aega looduse keskel, siis väikese metsamaja rent on just sulle. Meie väike saunaga metsamaja on kahekorruseline ja avatud planeeringuga, pakkudes suurepärast võimalust lõõgastavaks puhkuseks. Maja teisel korrusel on neli magamiskohta ja vajadusel saab lisada veel kaks kohta, tehes sellest ideaalse valiku nii paaridele kui ka väiksematele peredele või sõpradele.

Kõik vajaminev on juba olemas – alates voodipesudest ja saunalinadest kuni täielikult varustatud köögini, kus leiad külmiku, nõudepesumasina, kohvimasina, rösteri, elektripliidi ja veekeetja. Elutoas ootavad sind hubane kamin-ahi ja diivan, pakkudes soojust ja mugavust igal aastaajal. Maja ees on suur terrass, kust avaneb vaade kaunile metsale, ning kõrval asub kümblustünn ja söegrill. Grillimiseks on olemas küttepuud, kuid grillsöe peaksid ise kaasa võtma. 

Väikese metsamaja rent annab võimaluse nautida privaatset sauna otse majas – kõik saunapuud ja lõõgastavad hetked on juba hinna sees. Kui soovid lisada oma puhkusele erilise elamuse, siis võid eelnevalt kokku leppida ka kümblustünni kasutamises, mis asub otse maja kõrval ja mahutab 4-6 inimest.

See metsamaja sobib suurepäraselt aastaringseks kasutamiseks ning pakub ideaalset paika, kus võtta aeg maha, lõõgastuda ja tunda end looduse keskel koduselt. Tule ja koge, mida tähendab tõeline puhkus väikeses metsamajas!

väike metsamaja rent

Väike metsamaja

Võta aeg maha ja naudi puhkust meie väikeses metsamajas, kus saad tunda looduse rahu ja mugavust.

Privaatsauna ja kaminatule soojus ootavad sind – broneeri oma unustamatu puhkus juba täna ja leia oma hetk looduse keskel!

Suure metsamaja rent

Kui otsid ideaalset kohta, kus saaksid nautida looduse rahu ja kaasaegseid mugavusi, siis suure metsamaja rent on just see, mida vajad. Meie Suur saunaga metsamaja on kahekorruseline ja pakub mugavat majutust kuni kaheksale inimesele, olles ideaalne valik peredele või väiksematele seltskondadele, kes soovivad veeta kvaliteetaega looduse rüpes.

Maja teisel korrusel asuvad kolm mugavat magamistuba, mis mahutavad kuni kaheksa külalist, ja vajadusel saame pakkuda lisakohti ilma lisatasuta. Esimesel korrusel asub avar elutuba soojust andva kamin-ahjuga, mis loob hubase atmosfääri, ning täielikult varustatud köök, kus on olemas kõik vajalikud kodumasinad: külmkapp, nõudepesumasin, kohvimasin, röster, elektripliit ja veekeetja. Kogu majas on tasuta wifi, mis tagab, et oled alati ühenduses, kui seda vajad.

Maja eriliseks väärtuseks on privaatne puuküttega saun, mida saab kasutada piiramatult kogu külastuse vältel – kuivad saunapuud on juba hinna sees. Kui soovid oma kogemust veelgi täiendada, võid lisatasu eest broneerida kümblustünni, mis asub otse maja kõrval ja mahutab mugavalt 4-6 inimest.

Maja ees laiub suur terrass, kust avaneb imeline vaade tiigile, ning kõrval asub katusega väliköök grillimiseks. Grilli kasutamiseks on olemas küttepuud, kuid grillsöe peaksid ise kaasa võtma. Kompleksis on ka võrkpalliväljak ja kaks väikest kämpingumaja, mida saab suvel kasutada lisatasu eest suvisel perioodil, pakkudes veelgi enam võimalusi lõbusaks ja aktiivseks puhkuseks.

Meie suure metsamaja rent on ideaalne valik igal aastaajal – olgu suvel või talvel, meie maja pakub kõike, mida vajad, et nautida looduse ilu ja rahu. Metsamaja on ümbritsetud kauni metsaga ja selle juurde kuuluvad mitmed lisavõimalused, mis muudavad teie puhkuse tõeliselt meeldejäävaks. Tule ja koge Spithami Puhkemajade võlu ning naudi luksuslikku puhkemajutust keset Eesti kaunist loodust!

suur metsamaja rent

Suur metsamaja

Broneeri oma puhkus meie Suures metsamajas, kus sind ootavad rahulikud hetked looduses ja kaasaegsed mugavused.

Naudi privaatsauna lõõgastust ja kaminatule soojust – ideaalne valik peredele ja väiksematele seltskondadele.

Seltskonna metsamaja rent

Kui plaanite koos sõprade, pere või töökaaslastega meeldejäävat puhkust, seminari või muud üritust, on seltskonna metsamaja rent Spithami Puhkemajades parim valik. Meie Seltskonna Puhkemaja on loodud pakkuma mugavust ja privaatsust kuni 20-liikmelisele seltskonnale, olles suurepärane koht puhkamiseks, pidutsemiseks või lõõgastumiseks.

See kompleks koosneb kahest hoonest – peamajast ja eraldi asuvast saunamajast, mis mõlemad on ümbritsetud kauni metsa ja rohelusega, pakkudes privaatsust ja rahu. Peamaja sobib suurepäraselt väiksemate seminaride või koosviibimiste korraldamiseks, samas kui saunamaja on ideaalne lõõgastavateks saunaseanssideks. Hästivarustatud köök on varustatud kõikide vajalike nõude ja kaasaegse tehnikaga, et toidu valmistamine oleks mugav ja meeldiv. Lisaks leidub majas pesumasin, kaks eraldi WC-d ja mitu duširuumi, pakkudes kogu vajalikku mugavust suuremale seltskonnale.

Seltskonna Puhkemajas on kiire ja tasuta wifi ühendus, mis tagab sujuva suhtluse ja ühenduse pidamise vajaduse korral. Saunamajas ootab külalisi ehtne puuküttega saun, kus kogu seltskond saab korraga leilimõnusid nautida. Lisaks saunale on võimalik kasutada ka kümblustünni, mis pakub unustamatuid elamusi ja on ideaalne valik tõelistele saunafännidele. Tünn mahutab 4-6 inimest ja on puuküttega, lisades puhkusel elamusterohkust ja romantikat.

Mõlemal majal on suured katusega terrassid, mis sobivad suurepäraselt grillimiseks või lihtsalt värskes õhus aja veetmiseks. Grillimistarvikud on olemas, kuid grillsöe tuleks ise kaasa võtta. Lisaks on väljas mõnus lõkkekoht, kus saab õhtuti lugusid vestes sooja tule ääres aega veeta.

Spithami Seltskonna Puhkemaja sisustuses on kasutatud palju käsitööd ja looduslikke materjale, mis loovad majades tervisliku ja stressimaandava atmosfääri. Enamik sisustusest on kas meie enda valmistatud või tellitud kohalikelt meistrimeestelt, lisades majadele unikaalset isikupära ja kohalikku hõngu. Kui aga toiduvalmistamine ei ole teie plaanides, pakuvad meie koostööpartnerid cateringi teenust ja toidu kohaletoomist.

Seltskonna metsamaja rent Spithamis on ideaalne lahendus erinevateks seltskondlikeks kogunemisteks, nagu sünnipäevad, töötoad ja seminarid. Kui otsite hubast ja privaatset paika, kus nautida nii looduse ilu kui ka kaasaegseid mugavusi, on Spithami Puhkemajad just see, mida otsite. Meie majad sobivad kasutamiseks aastaringselt ja iga ilmaga, pakkudes teie seltskonnale meeldejäävaid hetki ja unustamatuid kogemusi.

seltskonna-metsamaja-rent

Seltskonna metsamaja

Planeeri oma järgmine üritus Spithami Seltskonna Puhkemajas ja loo unustamatuid hetki koos sõprade, pere või töökaaslastega.

Meie ruumikas ja privaatne metsamaja mahutab kuni 20 inimest ja pakub kõiki mugavusi nii puhkamiseks, pidutsemiseks kui ka lõõgastumiseks.

Metsamaja rent kahele

Meie väike puhkemaja, mis on mõeldud just kahele,  pakub ideaalset võimalust veeta romantiline puhkus eemal argipäevast, keset puutumatut loodust. Meie hubane väike metsamaja, peidetud sügavale metsa südamesse, on loodud just kahekesi puhkamiseks – privaatsus, rahu ja looduse lähedus on tagatud.

Väike puhkemaja kahele on varustatud kõigi mugavustega, et luua teie jaoks täiuslik idüll. Esimesel korrusel ootab teid täielikult varustatud köök, kus saate koos valmistada maitsva õhtusöögi või nautida hommikusööki just siis, kui tunnete selleks soovi. Ärge muretsege nõude pärast – meie nõudepesumasin teeb töö teie eest! Mugavas elutoas on kamin, mille ees saate õhtut veeta, tuleleeke nautides ja lõõgastudes.

Teie puhkemaja privaatne saun, mis on ideaalselt mõeldud kahele, ootab teid pärast pikka päeva. Puuküttega saun pakub mõnusat soojust ja lõõgastust. Puud oleme  sinu jaoks juba valmis pannud ja põrandaküte duširuumis tagab, et kõik on teie jaoks mõnus ja mugav. Lisaks saate nautida tähistaeva ilu meie metsamaja  kümblustünnis – täiuslik kogemus neile, kes hindavad romantilist atmosfääri.

Metsamaja rent kahele annab teile võimaluse nautida looduse ilu ja üksteise seltskonda segamatult. Kas pole mitte just see, mida otsite? Tule ja koge ise seda romantilist puhkushetke meie kauni metsamaja soojuses.

metsamaja rent kahele

Metsamaja kahele

Avasta romantiline puhkus meie väikeses metsamajas, kus saate kahekesi nautida privaatsust, rahu ja looduse ilu. 

Ideaalne koht, kus luua unustamatuid mälestusi oma kallimaga – broneeri juba täna!

Metsamaja rent talvel

Kui unistate kohast, kus saaksite talvel  linnakärast eemale pääseda ja looduse vaikusesse sukelduda, on metsamaja rentl just see, mida talveks vajate. 

Meil on  aastaringselt avatud ja hubased metsamajad, mis on loodud selleks, et saaksite kogeda ehtsat talveromantikat keset looduse ilu. Talvehooajal on teil võimalus rentida neid ka pikemaks perioodiks, nautides soodsaid hindu ja paindlikke tingimusi, et veeta oma unistuste puhkus täpselt nii, nagu olete alati soovinud.

Kujutage ette, et ärkate hommikul üles, ümbritsetuna lumistest puudest, kui esimesed päikesekiired piiluvad läbi okste ja karge värske õhk täidab teie kopsud. Spithami Puhkemajad asuvad Läänemaa lummavas looduses – ideaalne koht, kus talvehooajal hetkeks aeg maha võtta ja lasta hingel tõeliselt puhata. Meie metsamajad on loodud aastaringseks kasutamiseks ja varustatud kõige vajalikuga, et teie puhkus oleks mugav ja meeldejääv.

Spithami Puhkemajades on kolm erineva suurusega  palkmaja – Väike Maja, Suur Maja ja Seltskonna Puhkemaja.  Igas majas on privaatne puuküttega saun ja kümblustünn, mis pakuvad soojust ja lõõgastust külmadel talvepäevadel. Talvine metsamaja rent Spithamis võimaldab teil nautida õdusat aega kamina ees või minna kuuma saunaga vastu talveõhtutele. Kui soovite midagi erilisemat, saate kümblustünnis, tähistaeva all ja küünlavalgel soojas vees lõõgastuda – ideaalne romantiline elamus.

metsamaja rent talvel

Metsamaja talvel

Meie metsaamajasid saab rentida ka talvisel perioodil – kõik meie palkmajad on mõeldud aastaringseks kasutamiseks. 

Rendi endale talveks mõnus metsamaja – kas nädalavahetuseks või siis pikemaks perioodiks just nii nagu sulle sobib.

Kogemused, mida sa mäletad

Kui unistate kohast, kus saaksite talvel  linnakärast eemale pääseda ja looduse vaikusesse sukelduda, on oma metsamaja rent just see, mida talveks vajate. 

Meil on  aastaringselt avatud ja hubased metsamajad, mis on loodud selleks, et saaksite kogeda ehtsat talveromantikat keset looduse ilu. Talvehooajal on teil võimalus rentida neid ka pikemaks perioodiks, nautides soodsaid hindu ja paindlikke tingimusi, et veeta oma unistuste puhkus täpselt nii, nagu olete alati soovinud.

Kujutage ette, et ärkate hommikul üles, ümbritsetuna lumistest puudest, kui esimesed päikesekiired piiluvad läbi okste ja karge värske õhk täidab teie kopsud. Spithami Puhkemajad asuvad Läänemaa lummavas looduses – ideaalne koht, kus talvehooajal hetkeks aeg maha võtta ja lasta hingel tõeliselt puhata. Meie metsamajad on loodud aastaringseks kasutamiseks ja varustatud kõige vajalikuga, et teie puhkus oleks mugav ja meeldejääv.

Spithami Puhkemajades on kolm erineva suurusega  palkmaja – Väike Maja, Suur Maja ja Seltskonna Puhkemaja.  Igas majas on privaatne puuküttega saun ja kümblustünn, mis pakuvad soojust ja lõõgastust külmadel talvepäevadel. Talvine metsamaja rent Spithamis võimaldab teil nautida õdusat aega kamina ees või minna kuuma saunaga vastu talveõhtutele. Kui soovite midagi erilisemat, saate kümblustünnis, tähistaeva all ja küünlavalgel soojas vees lõõgastuda – ideaalne romantiline elamus.

Milliseid metsamaju saab Spithamis rentida?

Spithamis on kolm erinevat metsamaja: Väike Maja, Suur Maja ja Seltskonna Puhkemaja.

Väike Maja on ideaalne paaridele või väiksematele peredele, pakkudes hubast majutust kuni neljale inimesele ja lisakohtade võimalust.

Suur Maja sobib suurematele peredele või seltskondadele kuni kaheksa inimest, pakkudes avarust ja kõiki kaasaegseid mugavusi.

Seltskonna Puhkemaja on loodud suuremate seltskondade jaoks, mahutades kuni 20 inimest, olles suurepärane koht sündmuste, seminaride ja koosviibimiste korraldamiseks.

Kas metsamajade rent on võimalik aastaringselt?

Jah, kõik Spithami Puhkemajade metsamajad on mõeldud aastaringseks kasutamiseks.

Olenemata sellest, kas soovite nautida talvist romantikat lumises metsas või suvist päikest ja soojad ilmad, on meie majad varustatud kõigi vajalike mugavustega, et tagada mugav ja meeldiv puhkus igal aastaajal.

Milliseid mugavusi pakuvad metsamajad?

Iga metsamaja on varustatud privaatse saunaga, kus on võimalik kasutada puuküttega leilisauna piiramatult külastuse vältel.

Lisaks on kõikides majades olemas täisvarustusega köök (külmkapp, nõudepesumasin, kohvimasin, röster, elektripliit, veekeetja), elutuba kamin-ahjuga, tasuta wifi ja kõik vajalikud voodipesud ning saunalinad. Suure Maja ja Seltskonna Puhkemaja juures on ka väliköök, kümblustünn ja katusega terrassid.

Kas saunade ja kümblustünnide kasutamine on hinna sees?

Privaatsete saunade kasutamine on hinna sees ja külastuse ajal saab saunas käia nii palju, kui soovitakse. Kuivad saunapuud on samuti hinna sees.

Kümblustünni kasutamine on saadaval lisatasu eest ja see tuleb eelnevalt kokku leppida. Kümblustünn mahutab korraga 4-6 inimest ja on puuküttega.

Kas metsamajades on olemas grillimisvõimalused?

Jah, igal metsamajal on grillimisvõimalus. Väikese ja Suure Maja juures on olemas söegrill ja grillimiseks vajalikud küttepuud, kuid grillsöe tuleks ise kaasa võtta.

Meil on ka suur katusega väliköök ja grilliala, kus on kõik vajalik grillimiseks  suurema seltskonna jaoks.

Kas Spithamis on olemas toitlustusteenused?

Kuigi Spithami Puhkemajad ise toitlustamisteenust ei paku, on võimalik tellida toitlustust meie koostööpartnerilt Roosta Puhkekülast.

Roosta Puhkeküla pakub nii cateringi teenust kui ka toidu kohaletoomist vastavalt teie soovidele ja vajadustele.

metsamaja-rent

Spithami saunaga metsamajad – romantika,puhas loodus ja rahu sinus enses

Metsamaja rentimine Spithamis on ideaalne valik neile, kes soovivad põgeneda igapäevaelust ja leida end sügaval looduse rüpes, kus hommikud algavad linnulaulu saatel ja õhtud mööduvad lõõgastavas saunas või tähtede all kümblustünnis. Meie kolm erinevat maja – Väike Maja, Suur Maja ja Seltskonna Puhkemaja – pakuvad igale külalisele täiuslikku kombinatsiooni mugavusest ja privaatsusest.

Kui soovite koos kaaslasega nautida romantilist nädalavahetust, on väikese metsamaja rent parim valik, pakkudes intiimset õhkkonda ja võimalust veeta rahulikku aega kaminatule soojuses. Väikese metsamaja juures on olemas kõik vajalik – avatud planeering, kaasaegne köök, privaatne saun ning suur terrass, kust avaneb kaunis vaade metsale.

Suure metsamaja rent sobib suurepäraselt peredele või väiksematele seltskondadele, kes soovivad veeta kvaliteetaega looduse keskel. Avar elutuba kamin-ahjuga, kolm mugavat magamistuba ja privaatne saun tagavad, et kõik vajalik on käeulatuses. Suur terrass ja väliköök pakuvad suurepäraseid võimalusi ühisteks grillimisteks ja õues aja veetmiseks.

Kui otsite kohta suuremateks sündmusteks, olgu selleks seminar, sünnipäev või muud seltskondlikud kogunemised, on seltskonna metsamaja rent parim valik. See kompleks, mis koosneb peamajast ja eraldi saunamajast, on loodud mahutama kuni 20 inimest, pakkudes avaraid ruume ja privaatset saunamõnu kogu seltskonnale. Hästivarustatud köök, kaks eraldi WC-d ja mitu duširuumi tagavad kõik vajaliku suurematele gruppidele. Kaunilt kujundatud sisustus ja rohked looduslikud materjalid lisavad majadele hubasust ja soojust.

Ükskõik, millise majutusvõimaluse te valite, Spithami Puhkemajade rent pakub tõelist puhkuse elamust, kus saate unustada argipäevamured, sukelduda looduse rahusse ja leida uue energia igapäevaeluks. See on koht, kus loodus ja mugavus kohtuvad, pakkudes teile ja teie lähedastele unustamatuid hetki ja kogemusi. Tule ja koge ise, mida tähendab tõeline puhkus Spithamis, keset Eesti kaunist loodust!

Metsamajade rent Spithamis

Spithami metsamajad koosnevad kolmest ainulaadsest palkmajast: Väike Maja, Suur Maja ja Seltskonna Puhkemaja.

Igas majas ootavad teid mugavused, nagu oma privaatne puuküttega saun, kümblustünn, täielikult varustatud köök ja veel mitmed lisahüved, mis muudavad teie viibimise tõeliselt nauditavaks.

romantiline puhkemaja kahele 05

Väike metsamaja

Täiuslik valik romantikutele: Väike maja nelja magamiskohaga, väga privaatne ja ümbritsetud lummava metsaga.

Külalisi ootab oma puuküttega saun ja kümblustünn, täielikult varustatud köök ning tasuta WIFI. Saunapuud, saunalinad ja voodipesud on hinna sees, et tagada muretu ja mugav puhkus.

väike%20puhkemaja%20saunaga%20MKL 0090

Suur metsamaja

Ideaalne valik peredele: kaheksa magamiskohta, täielikult varustatud köök ja tasuta WIFI.

Maja juurde kuuluvad oma saun ja kümblustünn, kus saunapuud, saunalinad ja voodipesud on hinna sees. Suur metsamaja on ümbritsetud kauni metsaga ja oma privaatse tiigiga.

spithami saunaga puhkemajad 43

Seltskonna metsamaja

Ideaalne valik ürituste korraldamiseks: 20 magamiskohta, eraldi saunamaja ja elumajaga Privaatne kümblustünn, hästi varustatud köök ning seminaride või pidude ruum koos vajaliku varustusega.

Ürituste läbiviimiseks pakume ka toitlustamise võimalust. Vajadusel abistame sündmuse korraldamisega.