TOIDUKOOLITUS
Meil Spithami Puhkemajades on hea meel pakkuda oma külalistele võimalust puhkuse kõrval ka end pisut harida. Harida end nii, et pärast tunde on kõht mõnusalt igasuguseid hõrgutisi täis ja koju minnes oskad ka naabrinaisele kokkamise kavalaid nippe tutvustada. Tutvustame rõõmuga teile Kerlin’it. Kerlin on Tallegg’i toidublogija, olles ise jahinaine, on ta koostanud maitsvaid retsepte ajakirjale Eesti Jahimees, Jahimeeste kokaraamatusse, Linnamäe Lihatööstusele ja mujale. Siiski ei piirdu tema oskused vaid liharoogade valmistamisega – ta on praktiseerinud toiduvalmistamist ka Leib Resto&Aed, Ants Uustalu ja Dinner in the Sky meeskondades. Hetkel on tal koostamisel päris oma ulukiliharoogade kokaraamat.
Tsiteerides klassikuid: *kõik võivad kokata!* õpetab Kerlin ka meie külalistele kuidas valmivad erinevad maitsvad soolased või/ja magusad road. Menüü on külaliste endi teha, üldjuhul koosneb see ühest soolasest ning ühest magusast roast, sinna kõrvale sobiva veini soovitusega.
Kokkajate grupi suurus minimaalselt 8 inimest ja hind 22.- inimese kohta (sisaldab kõiki vajaminevaid tooraineid)